KARS Haber Girişi : 04 Eylül 2017 22:29

Küçük Nisanur Fırtına Kurbanı Oldu!

Küçük Nisanur Fırtına Kurbanı Oldu!
Kars’ın Akyaka İlçesi’ne bağlı Karahan köyünde 15 gün önce evlerinin önünde oyun oynarken çıkan fırtınada kopan çatı ve taşların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki Nisanur Kesen’dan geriye “Bayramınız Kutlu olsun” sözünü kardeşine öğreti

Kars Olay-Olay şöyle gelişti; Nisanur evlerinin önünde kendi kendine oyun oynuyordu. Kardeşi, annesi ve basası da evin içindeydiler. O sırada aniden bir fırtına çıktı. Fırtınanın şiddetini artırmasıyla baba Muzaffer Kesen camdan dışarı baktığında kızını gördü. Kızını içeri almak için evden hızlıca çıkan baba Kesen ne yazık ki kızını kurtaramadı. Anlık yaşanan olayda baba Kesen dışarı çıktığında çatının kopan parçaları ve evin üstündeki kocaman taş parçasının kızının üzerine düştüğünü gördü. Ne yapacağını şaşıran baba Kesen alel acele kızını kucağına alıp bir otomobille ilçe hastanesine görürdü. Oradan da Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne götürülen minik talihsiz Nisanur yapılan tüm müdahalelerle kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Nisanur’un ölümü ailesini ve Karahan köyünü yasa boğdu. Köylüler ve ilçe halkı başsağlığı için Kesen ailesinin evinin önüne kurulan taziye çadırına akın etti.

2 çocuk babası Muzafer Kesen, kızı Nisanur’u okula kaydettirdiklerini fakat bunun nasip olmadığını söyledi. Büyük üzüntü içinde olduklarını kaydeden Baba Kesen büyük bir acı yaadıklarını kaydetti. Acilen koşmasına rağmen kızını kurtaramadığını da belirten Kesen, “Ben kızımı içeri almak için koşarken çatı ve taşlar anedan kızımın üzerine düştü. Kurtaramadım” dedi.

Minik Nisanur’dan geriye ise gülücükler saçan fotoğrafları ve geçtiğimiz Ramazan baramında kız kardeşine “Bayramınız kutlu olsun” sözünü öğretirken çekilen video görüntüleri kaldı.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.