KARS Haber Girişi : 14 Mayıs 2018 22:27

Küçük Büşra’nın Talebini Bitirik Müdür Karşılıksız Bırakmadı

Küçük Büşra’nın Talebini Bitirik Müdür Karşılıksız Bırakmadı
Kars Gazi Ahmet Muhtar Para ilköğretim okulu, 2. Sınıf öğrencisi Küçük Büşra Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e bir mektup yazarak sınıflarına trafik polisleri gönderip uygulamalı olarak ders anlatılmasını istedi. Bitirik Müdür ise Küçük Büşra’yı kırma

Kars Olay / ÖZEL- Kars’ta yaşayan ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa ilköğretim okulu 2-c sınıfında okuyan Büşra Okur isimli öğrenci Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e bir mektup yazarak “Sayın Emniyet Müdürüm Benim Adım Büşra, ben Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda okuyorum, biz trafik konularını işledik ama anlayamadık lütfen bize birkaç trafik polisi gönderir misiniz? Trafik polisleri bize uygulamalı anlatabilirler mi? Sayın Emniyet Müdürüm” dedi. Mektubu okuyan Ümit Bitirik önce Büşra’yı bugün Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen programa davet ederek beraber yemek yedikten sonra Kars Valisi Rahmi Doğan’la birlikte hediye verdi. 
Büşra’nın talebini geri çevirmeyen Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Trafik ve Toplum Destek Polisi şubesinde polislere önümüzdeki günlerde Büşra’nın sınıfının ziyaret edilmesi için talimat verdi. Önümüzdeki hafta içi Toplum Destek Polisleri ve Trafik Polisleri Büşra’yı ziyaret edip sınıfta uygulamalı olarak ders anlatılacaklar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.