KARS Düzenleme Tarihi : 26 Ağustos 2020 00:30 Haber Girişi : 26 Ağustos 2020 00:38

Koronavirüs Apartmanımıza Kadar Geldi

Koronavirüs Apartmanımıza Kadar Geldi
Kars'ın vaka sayısında en fazla artışın olduğu iddiaları sanırım yanlış değil.

Kars Olay-Daha düne kadar çeşitli mahallereden duyduğumuz kovitli hastalar artık kapımızda, hatta apartmanımızda! Kars'ta bir çok apartman karantinaya alınmış durumda. Kars, Covid 19 haritası artık kırmızıya dönmüş gözükmekte, bu artış Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulaması tarafından da teyit edilmiş bulunmaktadır.

 

Bu sebeple de artık biraz daha kontrollüyüz ve bu kadar tehlikenin yakınında olduğumuz için özellikle maskede, hijyende, sosyal mesafede daha bir titiziz. Yine son günlerde etrafımızı dinlediğimizde çoğundan da aynı cümleyi duyuyoruz. ‘’Bizim apartmanda da kovitliler var’’.  Düğün, cenaze ve taziyelerin kısıtlanmasına rağmen vaka sayısının artışı elbette ki hepimizi daha çok endişelendirmeye sevketti. Bu kadar virüsün yaygın olduğu şehirde artık herkes test olmak ister hale geldi. Zira en küçük rahatsızlıklarında dahi insanların ‘’acaba koronavirüse mi yakalandım?’’ diye sormaya başladığını gözlemleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars sevdalısı 26 Ağustos 2020 11:42

    Apartmanlar artık karantinaya alınmıyor malesef,sadece aile