KARS Haber Girişi : 13 Haziran 2019 13:47

Kızılay Kars Şube Başkanlığı Uyuyor mu!

Kızılay Kars Şube Başkanlığı Uyuyor mu!
Kars'a Kurulamaz mıydı? KIZILAY Malatya'ya 2 Bin Kişiye İş İmkânı Sağlayacak 20 Milyon Dolarlık Lojistik Üs Kuruyor!

Kars Olay-Türk Kızılay’ı tarafından Malatya’ya 2 Bin kişiye iş imkânı sağlayacak 20 Milyon Dolarlık Lojistik Üs kuruluyor. 
Uluslararası Film Festivali, Kitap Fuarları ve Kültür Şölenleri ile şehirlerinin Felsefelerini oluşturan Malatyalılar, bu sinerjinin ekonomik döngüsünü de hayata geçirmeye devam ediyorlar.
Son olarak Malatya’ya Türk Kızılay’ı tarafından LOJİSTİK ÜS kurulacağı bilgisine ulaşıldı. Eski bir vagon onarım fabrikası yerine yapılacak olan LOJİSTİK ÜS için 20 Milyon dolarlık yatırım yapılacakken, 2 bin kişinin de aş ve iş sahibi olacağı öğrenildi.
Resmi Gazetede yayınlanarak onayında resmileştiği görülürken, 2019 yılı itibariyle çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak bu büyük projenin hayata geçirileceği öğrenildi. 
Malatya Kızılay Şube Başkanlığı’ın girişimleriyle Malatya’ya kazandırılan bu 20 Milyon Dolarlık yatım Kars’a Kazandırılamaz mıydı? Sorusunu da peşinden getirdi.
Geçtiğimiz yıl göreve gelen Kızılay Kars Şube Başkanı Sıddık Demir’in bu yatırımlardan haberinin olup olmadığı bilinmezken, Malatya Kızılay Şube Başkanlığı’nın girişimleri üzerine şehirlerine kazandırdıkları böylesi devasa bir yatırıma benzer girişimlerin veya projelerin şehir adına Kars Kızılay Şube Başkanlığı tarafından planlanıp planlanmadığı da ayrıca bilinmiyor.
Kars Kızılay Şube Başkanlığı’nın her yıl olduğu gibi bu yılda yine önümüzdeki günlerde Kızılay Kars Şube Başkanı Sıddık Demir ve yönetimindeki kişilerle birlikte kameralar karşısına geçip ya da şehrin dört bir tarafındaki bilboartlarda duyuru yaparak “Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na” davet etmesi bekleniyor.  
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.