BÖLGE Haber Girişi : 28 Mayıs 2021 00:40

Kıskanç Koca, Eşinin Şah Damaranı Keserek Öldürdü!

Kıskanç Koca, Eşinin Şah Damaranı Keserek Öldürdü!
Kıskanç koca kıskandığı eşini bıçaklayarak öldürdü!

Kars Olay-   Kıskançlık krizine giren Ardahanlı  Güntay M.(38) eşi Yudum M.'yi (33) bıçakla katlederek öldürdü. Karakoldaki ifadesinde ,"İki gün önce evi terk etmişti. Beni aldattığını düşünüyordum. O yüzden öldürdüm. Şimdi pişmanım" dedi.

 

 

"EŞİMLE DAHA ÖNCE HİÇ KAVGA ETMEMİŞTİK"

Bir apartmanda kapıcı olarak çalışan Güntay M. eşiyle daha önceden hiç kavga etmediklerini öne sürerek  İfadesinde,"Sürekli kapıcı dairesinden kurtulmamız gerektiğini, yaşadığı hayattan memnun olmadığını söylüyordu. Bu nedenle iki gün önce tartıştığımızda evi terk etti" dediği öğrenildi.

 

 

"GERİ DÖNMEYİNCE BIÇAKLADIM"

Eşinin sürekli kendisini aldattığını düşündüğünü söyleyen Güntay M. "Olay günü çocuklarımı göz muayyenesi için hastaneye götürdüm. Göz doktoru biraz beklememi istedi. Hastanedeki işlerimiz uzun sürdü. Bu sırada evi terk eden eşimle karşılaştım. Ona geri dönmesini söyledim. Ancak bana bir daha geri dönmeyeceğini söyledi. Bunun üzerinde aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybedip onu bıçakladım. Daha sonra panikle çocuklarımı orada bırakarak kaçtım" Diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.