KIRAN OPERASYONU HUZUR İÇİN KARS’TA

Bugün jandarma teşkilatının Kars-Ağrı-Iğdır kırsalında, 1125 personel ve 75 operasyonel timin katılımıyla “KIRAN-4” operasyonunun başlatıldığı bildirildi. Terör örgütü PKK’nın “ÇEMÇE-MADUR” kırsalındaki kış yapılanmasının önünün kesilmesi için yapılan bu operasyon Kars’ın iç güvenliği için çok mühim. Unutmayın; bir şehrin huzuru, bütün siyasi menfaatlerin ve çıkarların üstündedir. Geceleri başımızı yastığa huzurla koymak için canla başla mücadele eden bir idari yapının olması biz Karslıların en büyük isteğidir. Bu yüzden valiliğin, il jandarma komutanlığının ve il emniyet müdürlüğünün koordineli bir şekilde Kars’ın iç güvenliğiyle huzurunu sağlaması için elinden geleni ardına koymayacağına canı gönülden inanıyoruz.

 

Kars’ın milli birliğe ve bütünlüğe ihtiyacı var. Bunun için Karslılarla idarecilerin; şehrin bütün kötülüklerine karşı el ele verip mücadele etmesi gerekir. Bu nedenle KIRAN-4 operasyonuna bir vatandaş olarak katkınız olsun istiyorsanız;

1-Yaylalarda erzak ve yaşam malzemeleri bırakmayın. Bu erzaklar terör örgütlerince ele geçirildiğinde, bölgede kış üstlenmesine gidip bahara hazırlık yapıyorlar.

2- Köylerde, şüpheli hareketlere sahip yabancı insanlarla karşılaştığınızda “JANDARMA İHBAR HATTI:156” ‘ yı arayın.

3- Yaşam malzemeleri ve erzakların çoğu terör örgütlerince çobanlar üzerinden temin ediliyor. Sonuçta bölgede herkes birbirinin çobanını, sürüsünü iyi biliyor bu yüzden çobanlara dikkat edin.

 

Korkmayın, yardım edin. Devlet her zaman yanınızda olacaktır. Karslılarla devlet el ele verdiğinde, iç güvenliğimiz ve huzurumuz daim olacaktır. 

 

Jandarma teşkilatımızın “KIRAN-4” operasyonunda kılıcı keskin olsun inşallah!

 

KarsOlay / GÖLGE

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.