KARS Haber Girişi : 04 Kasım 2018 23:22

Kim Bu Kars Kuşu?

Kim Bu Kars Kuşu?
Twitter’in fenomen hesaplarından olan verdiği bilgiler ile adeta Ankara’nın Gizli Gözü olan Ankara Kuşu'nun şimdide yan hesabı olan Kars Kuşu açıldı.

Kars Olay / ÖZEL-Genelde derin kulis bilgilerini Türkiye gündemine aktaran ve yaptığı paylaşımlarla da gündem oluşturmayı becerebilen Twitter hesabında binlerce takipçisine verdiği önemli ve flaş gelişmelerle adından sıklıkla bahsettiren Ankara Kuşu’nun şimdi ise yan hesabı olduğu tahmin edilen Kars Kuşu hesabı Kars'ın gündemini değerlendirerek gündem oluşturmayı başarıyor. Profiline "Tarafsız ve En Doğru Dedikodular... Dikkat edin :) @ankara_kusu abim olur" yazan Kars Kuşu yaptığı paylaşımlarla derin Kars kulislerinde de kendisini "kim bu kuş" dedirtmeyi başarmış gibi görünüyor. Özellikle yerel seçimlerin startı verildiği ve başkan aday adaylarının sahaya çıkmaya başladığı bu günlerde sık sık paylaşım yapmaya başladığı görülen Ankara Kuşu hesabının Kars şubesi gibi çalışan hesabın ilerleyen günlerde dahada siyaset aranasının dikkatini çekecek paylaşımlar yapacağı şimdiden belli oluyor.  Bizlerde herkesin sorduğu soruyu bir kere daha soruyoruz "KİM BU KARS KUŞU?"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.