KARS Haber Girişi : 26 Mayıs 2018 18:08

Kent Meydanına KARS Yazısı İstiyoruz?

Kent Meydanına KARS Yazısı İstiyoruz?
Kars Valiliği İl Özel İdaresince GAMP konağı yanında devam eden ve çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan şehir meydanı vatandaşların hizmetine açılan kent meydanına vatandaşlar günün her saatinde büyük ilgi gösteriyorlar.

Kars Olay- Kars’a vali olarak atandığı günden bu tarafa diğer valiler gibi sadece valilik yapmayıp şehir için vatandaşlar için proje üreten ve gideceği günü beklemeyip hiç durmadan çalışan Kars Valisi Rahmi Doğan’ın Kars’a yaptırdığı Kent meydanı vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Harika bir kent meydanına kavuşan Karslılar eminiz ki bu güzel meydanı şehre kazandırdığı için Vali Doğan’a müteşekkirler. 
Lafı uzatmadan direk konuya girelim; Genellikle bütün şehirlerin meydanlarında şehir yazıları vardır, o ki bizimde artık güzel bir kent meydanımız olduğuna göre artık yerli ve yabancı turistlerin Kars’a geldiği zaman KARS yazsının önünde hatıra fotoğrafı çektirebileceği bir KARS yazısı olması hiç de fena sayılmayacak bir fikir bize sorulacak olursa eğer.
Özellikle örnek olması açısından Sivas yazısını burada paylaşma sebebimiz ise Sivaslı Vali Rahmi Doğan bu güzelliği de Kars’a kazandıracağından hiç şüphemiz olmamasıdır. 
Saygılarımızla…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.