EĞİTİM Haber Girişi : 19 Mart 2018 23:10

KAÜ'den Çocuklar Kampüste Projesi

KAÜ'den Çocuklar Kampüste Projesi
Kafkas Üniversitesinde “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” çalışmaları kapsamında idari personele yönelik yeni bir etkinlik daha düzenleniyor.

Kars Olay-Kafkas Üniversitesi'nden yapılan açıklamada; "Çalışanların yaptığı işten keyif almalarını sağlamanın kurumsal  performansı iyileştirmede önemli bir etken olduğunu bilmekteyiz.

Bu nedenle; 

Üniversitemizde “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” çalışmaları kapsamında idari personele yönelik yeni bir etkinlik daha düzenleniyor. Sosyal program çerçevesinde idari personellerin çocukları çeşitli etkinliklerle her ay bir gün üniversitemizde ağırlanacak.
       Çocukların anne veya babalarının çalıştığı kurumu yakından görmeleri ve çeşitli etkinliklerle çalışanların motivasyon ve kurumsal aidiyetinin arttırılmasının planlandığı bu  programda,çalışma ortamı bir etkinlik ortamına dönüştürülüyor. Programda çocuklara yönelik olarak palyaçolu eğlenceler, çizgi film, yüz boyama gibi aktivitelerin yanı sıra hamburger, sıkma portakal suyu, pamuk şekeri ve patlamış mısır gibi daha birçok ikram  yer alacaktır.
** Tarih: 16 Mart Cuma günü saat: 15.30' da Üniversitemiz Rektörlük Binası giriş katında yer alan kafeteryada gerçekleştirilecek olan  etkinliğe  Üniversitemiz Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde yer alan tüm idari personeller çocukları ile katılım sağlayabilecek.
** Katılım sağlayacak olan personelimizin ilgili Daire Başkanlıklarına bilgi vermeleri gerekmektedir." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.