EĞİTİM Haber Girişi : 01 Aralık 2019 03:03

KAÜ'nün Üni Parkı Kaderine mi Terk Edildi

KAÜ'nün Üni Parkı Kaderine mi Terk Edildi
Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde 33 bin metrekarelik alana geçtiğimiz yıl ekim ayında yaptırılan Kampüs Parkın içerisindeki kondisyon aletleri bir bir kırılıyor.

Kars Olay- Kars’ın en büyük park alanına sahip olma özelliği taşıyan ve geçtiğimiz sene ekim ayında açılan Kafkas Üniversitesi Kampüs Parkı içerisinde bulunan kondisyon aletlerinden bazıları malesef kırılmış durumda. 

 

Parkta yer alan havuz, ışık ve müziğin ritmi ile fıskiyelerde oluşan görselle misafirlere eğlenceli vakit geçirmelerini sağlanması amaçlanan, ayrıca kondisyon aletleri, yürüyüş ve bisiklet yolları ve kamelyaları da içinde barındıran park alanına yapımı tamamlandıktan sonra malesef kaderine terk edilmiş gibi bu sene hiç bir bakım yapılmaması ve kondisyon aletlerinden bazılarının kırıl olması ise yine yarım kalan işlerin tamamlanmaması acaba Kafkas Üniversitesi'nin UNİPARK'ı yarım mı kalacak sorularını akıllara getiriyor.

Üniversite yerleşkesinde bu tür sorunları yetkililer tarafından çözüme kavuşturulmayı beklerken, parkın tamamen tamamlanıp tamamlanmayacı ise belirsizliğini koruyor. 

 

 

ÇALIŞMALAR DURDU KAMPÜS YERLEŞKESİNDE HER GEÇEN GÜN AYRI AYRI SORUNLAR BAŞ GÖSTERİYOR!
Geçtiğimiz yıl adeta şantiye alınana dönen Kafkas Üniversitesi'nde bu dönem henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm çalışmalar durdurulması ise gözlerden kaçmıyor. Yaklaşık 20 bin öğrenciye hizmet veren Kafkas Üniversitesi'nde geçtiğimiz sene birçok çalışmaya imza atılırken bu sene ise adeta kampüs içindeki tüm çalışmaların durması ise yeni yönetimle alakalı olup olmadığı bilinmiyor. Öğrencilerin daha refah bir şekilde eğitim almaları için başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının bu dönem durması ise kampüste yarım kalan işler tamamlanmayacak mı? Sorularını beraberinde getiriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.