EĞİTİM Haber Girişi : 24 Ocak 2018 21:46

Kars’ta Köy Okulları Karne Alma Sevincini Jandarma İle Yaşadı!

Kars’ta Köy Okulları Karne Alma Sevincini Jandarma İle Yaşadı!
Kars Kümbetli köyü çocukları karne heyecanlarını ilk olarak Kümbetli Jandarma karakolunda bulunan asker ağabeyleri ile birlikte yaşadılar.

Kars Olay / ÖZEL-Tüm Türkiye ve Kars’ta bu gün yarıyıl tatili için son ders zili çaldı. Kars merkez ve köylerde de tatile giren çocuklar karne sevinçlerini doyasıya yaşadılar. Kümbetli Köyü okulundan okuyan minik öğrenciler, Kars Kümbetli Jandarma Karakolunda bulunan asker ağabeylerinin yanlarına giderek sevinçlerini beraber yaşamayı tercih ettiler. Bu güzel görüntüler ise yediden yetmişe Türk milletinin askerine polisine olan sevgisinin bir göstergesi olarak adlandırıldı. Türk Silahlı kuvvetlerinin Afrin operasyonunu başlattığı süreçte miniklerin karne heyecanlarını Kümbetli Jandarma Karakolunda bulunan askerlerle birlikte yaşaması hem milli bilincimizi ortaya koymuş oldu hem de askerlerimizin moral motivasyonuna katkı sundu. Minik öğrencilerin bu güzel ziyaretinden memnunluk duyan askerlerin ise mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.