ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Mart 2018 00:23

Kars’ta İzinsiz Nevruz Ateşine Polis Müdahalesi

Kars’ta İzinsiz Nevruz Ateşine Polis Müdahalesi
Kars'ta Nevruz Bayramı dolayısıyla mahalle ve sokak aralarında araç lastikleriyle izinsiz yakılan " Sözde Nevruz ateşi"ne polis ekipleri müdahale ederek Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile söndürdü.

Kars Olay-Halit Paşa Mahallesinde bir araya gelen bir grup, Nevruz Bayramını bahane ederek lastikleri ateşe vererek yaktılar.  Grubu uyarmak ve yakılan ateşi söndürmek için bölgeye Emniyet yetkilileri, çevik kuvvet, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA, Özel Harekât,  sevk edildi.
Guruptaki bazı vatandaşlar bölgeye gelen polis ekiplerine taş ile saldırması üzerine destek ekip istendir. Bunu üzerine bölgeye özel harekât polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi
Lastiklerle yakılan ateşe itfaiye ve TOMA müdahale ederek söndürdü. Mahallede birçok alanda izinsiz olarak yakılan ateşlere polis ekipleri müdahale ederek söndürdü. Vatandaşlar tarafından birçok lastiğin kullanılıp yakılan büyük ateşleri ise bu sefer TOMA müdahale ederek söndürdü.
Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde 6 bölgede uygulama yaparak izinsiz yakılan sözde nevruz ateşlerine müdahale ediyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.