KARS Haber Girişi : 03 Ocak 2018 23:37

Kars’ta Belediye İşçisine Tehdidin Adı Hayvan Sevgisi Oldu

Kars’ta Belediye İşçisine Tehdidin Adı Hayvan Sevgisi Oldu
Kars’ta dün akşam saatlerine belediye işçileri başıboş hayvanları toplarken bir gurup hayvan sevicilerinin tehdidine maruz kaldılar.

Kars Olay ÖZEL HABER- Kars’ta bir gurup hayvan sevici, dün akşam saatlerine belediye ekiplerinin sokak köpeklerini toplama çalışmalarına karşı yaptıkları engellemeler ve çalışanları tehdit etmeleri adeta konunun havyan sevgisinden çıkıp çalışan işçileri tehdide dönüştü.
Kars Belediyesi Ekipleri dün akşam saatlerinde başıboş köpekleri toplayıp küpeleme işleminin ardından kısırlaştırarak köpekleri doğaya salıverme uygulamasına karşı çıkan bir gurup hayvan severler adeta belediye işçilerini sizleri işten attıracağız diye tehditler savurduğu görüntüleri izleyenler tarafından “Kars’ta Belediye İşçisini Tehdidin adı Hayvan Sevgisi Oldu” olarak yorumlandı.
Bizler KarsOlay Olarak dünyada var olan hiçbir canlının zarar görmesini istemeyiz ama ekmeği için gece gündüz asgari ücrete çalışan bir belediye işçicisini tehdidine de karşıyız.

Kars Belediyesi’nden de Konuyla İlgili Bir Açıklama Geldi;
Kars Belediyesi Sokak hayvanlarının her türlü hastalığa karşı aşı yapılması gerekliğini açıklayarak; bu hayvanların toplatılarak hayvan barınağına götürülüp burada her türlü bakım aşı küpüleme ve kısırlaştırma işleminin gerçekleştirildikten sonra doğaya geri tekrar salıverilecektir. Kamuoyunda belediyemiz için yaratılmak istenen algı tam tersine yapmış olduğumuz işlemler hayvan sever bir belediye olduğu muzunda bir göstergesidir. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.