SPOR Haber Girişi : 25 Ağustos 2017 16:09

Kars’ta 28 Ekim’de Kick Boks Fırtınası Esecek

Kars’ta 28 Ekim’de Kick Boks Fırtınası Esecek
Kars’ta, Kartal Fıght 2 Kickboks Dünya Şampiyonlar Gecesi 28 Ekim 2017’de İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda.

Kars Olay-Erkan varol , Kenan Günaydın , Adem vargün ve 8 Türk 8 Dünya karmasına karşı

Hollanda, Yunanistan, Belçika, Tayland, İsviçre, Almanya, Fas, İran, Azerbaycan, İtalya

ülkelerden sporcu ve antrenörler katılacak.

KİCK BOKS ANTRENÖRÜ BÜLENT GÖNEN, SAYIN BAKANIMIZ SAYIN VALİMİZ İL BAŞKANIMIZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE BÜTÜN KURUMLARDAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ. AYRICA TÜM ESNAFLARIMIZDAN BİR BİLET AL KAMPANYASINDAN DESTEK İSTİYORUZ:

Uluslararası Kartal Fıght 2 Kick Boks Dünya Şampiyonası Karsta düzenlenecek. İsmail Aytemiz Spor Salonunda 28 Ekim 2017 yapılacak olan Kick Boks şampiyonası hakkında açıklamada bulunan Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen, 28 Ekim 2017 İsmail Aytemiz Spor Salonunda Kartal Fıght 2 Kickboks Dünya şampiyonlar gecesinin Kars ta yapılacağını söyledi ve “Bu tür etkinlikler Karsın tanıtımı ve gelişimi için  çok önemlidir Ayrıca gençler için de spora yönelmesi için bulunmaz bir fırsattır” dedi.

İsmail Aytemiz Spor Salonunda 28 Ekim 2017 yapılacak olan Uluslararası Kartal Fıght 2 Kick Boks Dünya Şampiyonası hakkında Kars halkını destek ve geceye davet eden gecenin organizatörlerinden Murat Alibeyoğlu ise “Sayın Bakanımız sayın valimiz il başkanımız belediye başkanımız ve bütün kurumlardan desteklerini bekliyoruz Ayrıca tüm esnaflarımızdan bir bilet al kampanyasından destek istiyoruz Bu tür etkinlikler Kars’ın tanıtımı ve gelişimi için  çok önemlidir. Ayrıca gençler için de spora yönelmesi için bulunmaz bir fırsat” diye konuştu.

Alibeyoğlu ayrıca, “Vale Cafe Suat Polat hemşehrimiz Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Sivas’ta yapılacsk Muaythai Şampiyonası öncesi motivasyon yemeğine davet etti Kendilerine teşekkür ederiz bu ince davranışı için hayırlı bereketli işler dileriz” açıklamasını yaptı.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.