KARS Haber Girişi : 23 Eylül 2017 17:36

Kars’ın Yeni Kaldırımlarına Hafriyat Molozu Döktüler!

Kars’ın Yeni Kaldırımlarına Hafriyat Molozu Döktüler!
Kars’ta Karayollarının şehir içine yaptırdığı kaldırımların üzerine inşaat molozu döktüler. Bu görüntüleri gören vatandaşlar tepki göstererek bu duyarsızlığa “YAZIKLAR OLSUN” dediler.

Kars Olay (ÖZEL HABER)-Kars’ta geçtiğimiz günlerde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatlarıyla Kars Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü tarafından kaldırım ve asfalt çalışması başlamıştı.
Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü eski kaldırımları sökerek kızılay hahamı istikametinden şehrin ana caddelerini baştanbaşa kaldırımları yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken istenmeyen görüntülerde hemen çalışmaların arından ortaya çıktı. 
Kızılay hamamının karşısında bulunan SERHAT ÖĞRENCİ YURDU olarak adlandırılan binanın da kaldırım çalışmalarının bitiminde yıkımına başlandı. 
Bina yıkımı sırasında dökülen hafriyat molozlarının Karayollarının yeni yaptığı kaldırımların üzerine dökülmesi ve inşaat yıkım alanında hiçbir güvenlik önleminin olmaması adeta bunun adı duyarsızlık değil resmen şehre ve bu şehirliye yapılan ihanet olarak nitelendirildi.
Daha bir ayının doldurmayan yeni kaldırımların üzerine bu hafriyat molozlarının dökülmesi vatandaşlarında geniş tepkisine neden oldu. Adeta kaldırımı hafriyat alanı olarak kullanan inşaat yetkililerine vatandaşlar bu duyarsızlıklarından dolayı “YAZIKLAR OLSUN” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Ayrıca bu görüntüyü gören vatandaşlar Kars Belediyesi’nden Kars Valiliği’nden Kars Emniyetinden bu duruma sebep olanlar için gerekli cezai işlemlerin başlatılmasını istediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.