KARS Haber Girişi : 14 Ekim 2017 16:36

Kars'ta Yeni Asfaltın Tadını İlk Yayalar Çıkardı!

Kars'ta Yeni Asfaltın Tadını İlk Yayalar Çıkardı!
Kars Faikbey caddesine Karayolları asfalt attıktan sonra yolların geçici olarak kapatılmasının ardından durumu fırsat bilen Kars’lı vatandaşlar arabalardan önce yeni asfaltın keyfini çıkardılar.

Kars Olay- Kars’ın yollarının yeniden asfaltlanmasının talimatını Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın vermesinin ardından, Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü çalışmalara başladı ve dün Faikbey caddesini son kısmı asfaltlandı. Bakan Arslan’ın talimatları, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, ve Kars Valisi Rahmi Doğan’ın da destekleriyle Faikbey caddesinin son asfaltı dün atılmış oldu.
Asfaltlama sırasında Faikbey Caddesi trafiğe kapatıldı. Araç trafiğine kapatılan yol bu kez yayalara kaldı. Bu durumu fırsat bilen Kars’lı vatandaşlar Faikbey caddesine yeni atılan asfaltın üzerinde baştanbaşa yürüyerek trafiğe kapatılan yeni yolun tadını çıkardılar.

Ayrıca yollar trafiğe kapanınca Kars’ta eksik olan şehir meydanı oluştu. Meydanın boş olduğunuı fırsat bilen vatandaşlarda yollarda gezip muhabbet ettiler. Yolun trafiğe kapalı olmasını fırsat bilen herkes kendini sokağa atmış çok güzel görüntüler ortaya çıkmış oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.