ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Ekim 2017 01:14

Kars'ta Yayaya Çarpıp Kaçan O Sürücü Yakalandı

Kars'ta Yayaya Çarpıp Kaçan O Sürücü Yakalandı
Kars’ta 02 Ekim 2017 günü öğlen saatlerinde Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde meydana gelen Taksirle Yaralama ( Çarpıp Kaçma ) olayının mağduru 2011 doğumlu yaşı küçük bir şahsın Kars Harakani Devlet Hastanesine intikal ettiği bilgisi a

Kars Olay-Kafasında çatlak olduğunun tespiti ile Beyin Cerrahi Polikliniği bölümünde müşahede altına alındığı ve olayı gerçekleştiren sürücü şahsın olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Bunun üzerine olayı gerçekleştiren şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince uzun soluklu çalışma yapılı.

Yapılan çalışmalarda; olay yeri ve yakın çevresinde bulunan tüm güvenlik kamera görüntüleri ile Mobese sistemine ait kamera görüntüleri temin edildi. Temin edilen yaklaşık 30 saatlik kamera görüntülerinin dikkatli ve titiz bir şekilde incelenmesi neticesinde olayı gerçekleştiren ve olay yerinden kaçan araç plakası ve aracı kullanan sürücü tespit edildi. 04 Ekim 2017 günü emniyet görevlileri tarafından şahıs yakalandı ve tahkikat devam ediyor.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.