KARS Haber Girişi : 25 Ağustos 2017 23:49

Kars'ta Valiliğin Yanındaki Park Harabeye Dönmüş Durumda

Kars'ta Valiliğin Yanındaki Park Harabeye Dönmüş Durumda
Kars’taki Atatürk Heykelinin Kaidesini Kim Onaracak! Atatürk Heykeli Kaidesinin mermerleri kırılmış. Bu Parka Ne Zaman Sahip çıkılacak?

Kars Olay-Parklar her ne kadar kış aylarının uzun sürmesi nedeniyle kullanılmasa da 2 aylık yaz mevsiminde insanların serinleyip dinlendikleri mekanlar olarak hizmet vermekte. Bunun olabilmesi için de hem vatandaşların sahiplenmesi hem de yetkililerin sorumluluk alanı içindeki parkları zaman zaman kontrol edip eksikliklerini gidermesi gerek.

Hele hele o parkın içinde  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli varsa kaidesine de gözümüz gibi bakmalıyız. Valilik Konağı2, Ticaret ve Sanayi Odası ile Defterdarlık kavşağında bulunan park ne yazık ki bu kriterlere uymuyor. Ne vatandaş sahip çıkıyor ne de yetkililer. Uzunca bir süredir kaidenin kırılmış mermerleri onarılmayı bekliyor. Oysa burasının şehrin en merkezi noktası olması nedeniyle daha da görkemli ve kullanışlı olması gerek. – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.