ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Ağustos 2017 00:29

Kars'ta Trafik Kazası :15 Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası :15 Yaralı
Kars'ta akşam saatlerinde iki aracın karışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Kars Olay- Kars'ta akşam saatlerinde meydana gelen iki aracın karıştığı trafik kazasında 16 kişi yaralandı.

Cumhuriyet Caddesi'nden Fethiye Cami istikametine seyir halinde olan Ömer E. idaresindeki 72 EP 770 plakalı servis aracı ile Cumhuriyet Meydanından cadde istikametine seyir halinde olan Faruk T. idaresindeki 36 FE 186 plakalı araç kavşakta çarpıştı, çarpışmanın etkisiyle servis aracı ters takla atarak durabildi.

Ardahan'da şantiye işinde çalışan işçileri Selim'e götüren 72 EP 770 plakalı araç ile 36 FE 186 plakalı otomobilin çarpışmasıyla oluşan kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekipleri, polis ekipleri ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kaza nedeniyle Cumhuriyet Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
Olay yerine kısa süre içerisinde gelen sağlık ekipleri kazaya karışan araçlardaki yaralıları Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servis'ine kaldırdı.
Kavşakta meydana gelen trafik kazasında 36 FE 186 plakalı otomobil içerisinde bulunan sürücü Faruk T. ile oğlu Berke T. ve 72 EP 770 plakalı servis aracında bulunan Ömer E., Ali Ç., Hüseyin E., Murat E., Cimşit K., Mehmet Ş., Süleyman G., Basri Ç., Murat D., Hasan G., Erdinç Ş, M. Ş. kazada yaralananlar arasında.
Kaza alanındaki yaralıların hastanelere sevk edilmesinin ardından polis ekiplerinin inceleme işlemi yaptı, ardından ise olay yerine gelen çekiciler ile kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı.
İtfaiye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yol tekrar araç trafiğine açıldı.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.