ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Ağustos 2017 19:52

Kars'ta Trafik Kazası, 1 Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası, 1 Yaralı
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç elektrik direğine çarparak durabildi, olayla araç içerisinde olan bir kişi yaralandı.

Kars Olay- Kars'ta meydana gelen trafik kazasında Paşaçayır Mahallesi istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde  olan Esad M. İdaresindeki 36 SE 207 plakalı  kamyon, Bizim Toptan Mağazası önünde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi. Elektrik direğine çarparak duran araç içerisindeki bir kişi kazada yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle araç üzerine devrilen elektrik direği nedeniyle ARAS EDAŞ ekipleri tarafından elektrik enerjisi kesildikten sonra araç içerisinde bulunan sürücü  Esat M. çıkartılarak ambulansla Kars Harakani Devlet hastanesi ne kaldırıldı.

Öte yandan sabah saatlerinde şehir de yaşanan elektrik kesintisinin sebebinin de kaza dolayısıyla olduğu öğrenildi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.