ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Ağustos 2017 02:59

Kars'ta Taksi Şoförünün Katil Zanlısı Hakim Karşısında

Kars'ta Taksi Şoförünün Katil Zanlısı Hakim Karşısında
Kars'ta 4 temmuz tarihinde gazinoda meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybeden taksi şoförünün katil zanlısı M.Ç. isimli şahıs yakalanarak hakim karşısına çıkarıldı.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; " 04.07.2017 günü saat:22.55 sıralarında ilimiz Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu Üzerinde faaliyette bulunan bir işletme içerisinde ve önünde meydana gelen Ateşli Silahla Öldürme ve Yaralama olayında toplamda 4 şahıs yaralanmış, yaralılardan 1 erkek şahıs Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedavi görmekte iken EKS olmuştur.

Olayla ilgili olarak yapılan araştırmalarda olaya karıştığı tespit edilen 18 şüpheli erkek şahıs yakalanmış ,  yakalan şahıslardan 1 erkek şüpheli şahıs adli mercilerce tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Meydana gelen Cinayet olayının şüphelisi olarak tespit edilen ve firari durumda olan 1 şüpheli erkek şahsın, yapılan araştırmalar sonucunda Ardahan Yolu üzerinde saklandığı tespit edilmiş ve gece saat 02:00 sıralarında düzenlenen operasyon neticesinde şahıs 1 adet Ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanmıştır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.