KARS Haber Girişi : 04 Haziran 2018 22:32

Kars'ta Muhtarlarla Seçim Güvenliği Zirvesi

Kars'ta Muhtarlarla Seçim Güvenliği Zirvesi
Kars Valisi Rahmi Doğan, 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında İlimiz merkezine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Kars  Olay-Gazi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Kars Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcıları Mehmet Halis Aydın, Yusuf İzci, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, daire ve kurum amirleri ile muhtarlar katıldı. 
 
24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Kars Valiliği olarak halkın hür iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması için alınan güvenlik tedbirleri ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Doğan, seçimlerin güven ve huzur ortamında geçmesi için herkesin üstüne düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Konuşmasında, halkın iradesine etki edecek her türlü etken ve oluşumu Valilik olarak bertaraf edeceklerini vurgulayan Vali Doğan, seçimler kapsamında ilimizde beş köyde sandık birleştirilmesi yapılacağını söyledi.
 
Toplantıda ilimizde yapılan çalışma ve projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Doğan, konuşmasında muhtarlara söz hakkı vererek onların sorun ve taleplerini dinledi.
 
Toplantı sonunda muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğan, köylerde bu yıl içinde hayvan içme suyu ve içme suları başta olmak üzere birçok konunun çözüme kavuşacağını belirterek, diğer sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.