KARS Haber Girişi : 07 Kasım 2017 00:16

Kars'ta KYK Yurtlarının Yolu Aydınlanıyor

Kars'ta KYK Yurtlarının Yolu Aydınlanıyor
Kars Valisi Rahmi Doğan ve Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KYK Yükseköğrenim Öğrenci Yurtlarında barınan öğrencilerin sorunlarına çözüm için yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Kars Olay- Kars Valisi Rahmi Doğan ve Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KYK Yükseköğrenim Öğrenci Yurtlarında barınan öğrencilerin sorunlarına çözüm için yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Kars'ta bulunan KYK Yükseköğrenim Öğrenci Yurtlarında barınan öğrencilerin ulaşım, aydınlatma ve su ile alakalı yaşadıkları sorunlara duyarsız kalmayarak, bizzat çalışma alanlarına giderek burada yetkili kurum amirleri ile görüşerek sorunları ve çözüm önerilerini tespit ettiler.

Kars Belediye Başkanlığı tarafından öğrenci yurtlarına ulaşım noktasında yol yapım çalışması, mevcut güzergahta aydınlatma eksiklikleri ve güvenlik tedbirleri noktasında yapılabilecek çalışmalar belirlenerek, en kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanması konusunda gerekli incelemeler yapıldı.
Vali Rahmi Doğan'a inceleme esnasında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Aras Edaş Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel ve Kars KYK İl Müdürü Müseyip Arslanbenzer ile kurum yetkilileri katıldı. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.