ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Ocak 2018 22:41

Kars'ta Katil Zanlısı Cinayeti İşlediği Gazinoda Yakalandı

Kars'ta Katil Zanlısı Cinayeti İşlediği Gazinoda Yakalandı
Kars’ta Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu üzerinde 2 Kasım 2017 tarihinde eğlence merkezinde Azerbaycan uyruklu A. B. ve taksici B.Ü.'nün ölümü ile sonuçlanan olayların katil zanlısı yakalandı.

Kars Olay-Kars’ta Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu üzerinde 2 Kasım 2017 tarihinde eğlence merkezinde Azerbaycan uyruklu A. B. ve diğer olayda ölen taksi şoförü B.Ü.’nün ölümü, 3 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olayda, A.B. ve B.Ü.’nün katil zanlısı yakalandı.

Kars’ta yılbaşı gecesi uygulama yapan ekipler iki cinayetin şüpheli zanlısı olan S.Ç.’yi eğlence mekanında olduğunu tespit edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda 02:30 sıralarında kasten öldürme olayında kullanmış olduğu Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ile birlikte yakalandı. Cinayet zanlısı S.Ç.’nin üzerinden ayrıca yaklaşık 2 gram ağırlığına Metanfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.