ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 16:39

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kars’ta meydana gelen Kaçakçılık Suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Kars Olay-Yapılan çalışmalar kapsamında 15 Ağustos 2017 günü  akşam saatlerinde Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan kontroller esnasında içerisinde 2 erkek şahsın bulunduğu bir araç görevlilerce durduruldu. Alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan aramada aracın arka kabin kısmında elektrik süpürgesi ve tencere kolileri içirişine saklanılmış vaziyette çeşitli markalara ait olan toplamda 7500 ( yedibin beşyüz) Paket Kaçak Sigara ele geçirildi ve muhafaza altına alındı.

Şüpheli şahıslar alınan ifadelerinin ardından Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine şube müdürlüğünden salıverildi..

Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.