KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2018 23:32

Kars'ta İl Koordinasyon Toplantısı

Kars'ta İl Koordinasyon Toplantısı
Kars İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılının ikinci dönem toplantısı, Vali Rahmi Doğan’ın başkanlığında Valilik Gazi Toplantı Salonunda yapıldı.
Kars Olay- Toplantının açılış konuşmasını yapan Rahmi Doğan 2017 yılında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini yaparak bu yıl içinde yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Vali Rahmi Doğan yaptığı konuşmasında, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın destek ve katkılarıyla 2017 yılını başarılı bir şekilde geçirdiklerini, bu yılda KÖYDES kapsamında gelen 40 Milyon TL ödenek il ve ilçelerde asfaltlama ve hayvan içme suları olmak üzere planlanan tüm çalışmaların yıl içinde yapılacağını belirtti.
 
Ayrıca, Tarihi Dokunun Korunması Projesi, Osmanlı Mahallesi, Sultan Alparslan Camii ve Külliyesi, Sarıkamış Kayak Merkezi Master Planı, Çıldır Gölü, eğitim yatırımları, gençlik spor yatırımları ile turizm alanında yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, 2018 çalışma yılının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.
 
Toplantıda, Belediye Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ile yatırımcı Bölge Müdürleri 2017 yapılan yatırım ve çalışmaları slayt eşliğinde sunumunu yaparak, 2018 yılında yapılması planlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi kurula bilgi verdiler.
 
Toplantıya; Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan, Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf İzci, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ile daire ve kurum amirleri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.