KARS Haber Girişi : 09 Ekim 2017 01:16

Kars'ta İl Koordinasyon Toplantısı.

Kars'ta İl Koordinasyon Toplantısı.
İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 yılı 3'üncü dönem toplantısı, Kars Valisi Rahmi Doğan başkanlığında yapıldı.

Kars Olay-Valilik Gazi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KAÜ Rektör Yardımcısı Mükremin Özkan Arslan, Vali Yardımcısı Vekili Zafer Yiğit, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, bölge müdürleri ile daire müdürleri katıldı. 

 
Rahmi Doğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, yatırımcı kurum, bölge ve daire amirlerinin çalışma ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlarla devam etti. Vali Doğan yaptığı açılış konuşmasında, 2017 yılında yapılan yatırımların ciddi anlamda hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, İl Özel İdaresi olarak programa alınan projelerin birçoğunun bitme aşamasına geldiğini ve bunun sevindirici olduğunu söyledi. 

 
Kars Valisi Rahmi Doğan: "Kış Mevsiminin yaklaşması nedeniyle yatırımların tamamlanması anlamında sona yaklaşıyoruz. Geçen kış planlamasını yaptığımız yatırımları yazı mevsiminde icra ettik. İl Özel İdaresi olarak 230 kilometre grup köy yollarını yaptık. Köy yollarımızı sıcak asfalta kavuşturmuş olduk. Bu bizler için, ilimiz için önemliydi. Bunun dışında kültür ve turizm yatırımları anlamında da ciddi yatırımlar yaptık. Bu yatırımlar sayesinde Kars, hem kültür hem turizm anlamında ciddi bir katma değer elde edecektir. Diğer kamu kurum ve kuruluşları da kış gelmeden yatırımlarını tamamlama anlamında son sürece girmiş durumda. İnşaat mevsiminin kısa olması yatırımlarımızı biraz kısıtlıyor. Ancak; hazırlığımız iyi yaparsak, hızlı bir şekilde çalışırsak, işimizin üzerinde iyi durursak vakit bizler için yeterli sayılabilir. Biz Valilik ve İl Özel İdaresi olarak kışın planlamış olduğumuz tüm yatırımlarımızın tamamına yakınını gerçekleştirdik. Bundan dolayı da tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün burada diğer kurumlarımızın da yatırımlarını göreceğiz ve bir karara bağlayacağız." dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.