KARS Haber Girişi : 20 Şubat 2018 14:15

Kars'ta Deniz Yıldızları İle Kar Taneleri Buluştu

Kars'ta Deniz Yıldızları İle Kar Taneleri Buluştu
Kars'ta "Kar Tanesi ile Deniz Yıldızı Buluşuyor Projesi" kapsamında Kuşadası'ndan gelen öğrenciler Kars'ta ağırlandı.

Kars Olay-Kars Valisi Rahmi Doğan, Susuz ve Kuşadası Kaymakamlıklarınca bu yıl ikincisi düzenlenen "Kar Tanesi ile Deniz Yıldızı Buluşuyor Projesi" kapsamında Kars'ta tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görmek amacıyla Kuşadası’ndan Kars'a gelen öğrencileri makamında kabul etti.
 
Proje kapsamında Ani Örenyeri, Kars Harp Tarihi Müzesi, Kars Kalesi, Çıldır Gölü ve ilimizin diğer tarihi yerlerini gezerek ilk kez kartopu oynama fırsatı bulan öğrenciler, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Vali Doğan'a teşekkürlerini ileterek, Aydın ilinden getirmiş oldukları yöresel hediyeleri Vali Doğan'a takdim ettiler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kars Vallisi Rahmi Doğan, öğrencilere Kars'ın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi vererek, onlara; Kars Valiliği'nce Okuma Yazma Seferberliği Projesi kapsamında hazırlanan, Sarıkamış 1914” ve “Gazi Ahmet Muhtar Paşa” isimli Kars Valiliği Kültür Yayınlarından hediye etti.
 
Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve rehber öğretmenlerinde hazır bulunduğu ziyaret,  hatıra fotoğraf çekinilmesinin ardından sona erdi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.