ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Kasım 2017 23:25

Kars'ta Darbeci Askere Mahkeme Haddini Bildirdi!

Kars'ta Darbeci Askere Mahkeme Haddini Bildirdi!
Kars'ta bugün görülen 15 Temmuz Darbe duruşmasında tutuklu bulunan eski üsteğmen Erdem Aksaray duruşma salonunda darbeye kalkışan askerlere "Kahramanlarım, Aslanlarım" diyerek şov yapmaya kalkınca mahkeme başkanı salondan çıkarttı.

Kars Olay- Kars'ta 15 Temmuz Darbe Teşebbüsü kapsamında yargılamalara devam ediliyor.  Kars Adalet Sarayı 2. Ağır Ceza Mahkemesi Salonunda görülen darbe duruşmasında tutuklu olarak bulunan eski üsteğmen Erdem Aksaray'ın şov gösterisi sergiledi.

Kars Adalet Sarayı 2. Ağır Ceza Mahkmesi Salonu'nda görülen darbe duruşmasında Mahkeme Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu, tutuklu sanık eski üsteğmen Erdem Aksaray'ın savunmasını yapmasını istedi. Tutuklu eski üsteğmen diğer tutuklu sanıkların savunmalarını yaptığı yerde savunma yapmayı reddederek, tanıkların dinlendiği yerde savunma yapmak istediğini söyleyerek "Ben orada tanıkların savunma yaptığı yerde savunma yapmak istiyorum, Kahramanlarımın, aslanlarımın gözlerinin içine bakarak konuşmak istiyorum." demesi üzerine Mahkeme Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu; "Sen sanık olarak burdasın, ne üsteğmen nede tanık olarak burada bulunmuyorsun, Nereden çıktı bu kahramanlık, senin amacın ne? Haddini Bil! , Yakanı kapat, sanık olarak burada bulunuyorsun, ne bu öz güvenin, kişisel görüşünü soran olmadı." diyerek şov yapmaya çalışan darbeci komutana adeta dersini verdi.

Daha sonra mahkeme başkanı tarafından duruşma salonundan çıkartılması istendi. Eski üsteğmenin duruşma salonundan çıkartılmasının ardından darbe duruşmasına devam edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.