KARS Haber Girişi : 22 Ocak 2018 23:16

Kars'ta Çocukların Hindili Videosu Güldürdü

Kars'ta Çocukların Hindili Videosu Güldürdü
Kars'ta sokakta gördükleri hindinin üşümemesi için yanına giderek elleri ile ısıtmaya çalışan küçük çocukların komik görüntüleri sosyal medyada izleyenler tarafından hem beğeniliyor hemde gülümsemesine neden oluyor.

Kars Olay- Kars'ta sokakta gördükleri hindinin üşümemesi için yanına giderek elleri ile ısıtmaya çalışan küçük çocukların komik görüntüleri sosyal medyada beğeni topluyor. Dışarıda yakaladıkları hindiyi seven iki kafadar Kars'lı çocuk hindiyi sevdikleri anda öğretmenleriyle yaptıkları konuşmayı izleyenleri gülümsetti. Hindi soğukta kalmasına daynamayan minikler önce hindinin kanatlarını elleriyle ısıstmaya çalışıyorlar daha sonra yer bulmak istediklerinde öğretmenleri biz bu hindiyi napalım diye çocuklara soru soruyor, cocuklar ise hindiyi sıcak yere koymayı öneriyor öğretmenlerine, öğretmen ise dışarıda yaşamasını gerektiğini söyleyince cocuklara minik afacanlardan biri cevabı patlatıyor, Kars şivesiyle keseriz yeriz (keseriğ yeriğ) demesi ise izleyenlere bu minik afacanları tatlı cevabı karşısında gülümsetiyor. İşte o gülümseten video.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.