ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Eylül 2017 00:26

Kars'ta Bu Gün Neler Oldu? Günün Asayiş Olayları

Kars'ta Bu Gün Neler Oldu? Günün Asayiş Olayları
Kars'ta ve ilçelerinde dün gerçekleşen asayiş olaylarını sizler için derledik ve haberleştirdik.

Kars Olay- İşte Kars ve ilçelerinde gerçekleşen dün ve bugünkü asayiş olayları.  

Sarıkamış'ta Kasten Yaralama;

Sarıkamış ilçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 13 Eylül 2017 günü 15.00 sıralarında İ.A ve M.C isimli şahısların tartıştıkları , tartışma sonucunda M.C İ.A 'yu yüzüne yumur atmak suretiyle yaraladığını,yaralının Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırıldığı,hayati tehlikesinin bulunmadığı.
Olayla ilgili olarak haber verilen Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlanmıştır.
 
Akyaka'da Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakmı
Akyaka  ilçe J.K lığı sorumluluk bölgesinde,14 Eylül 2017 günü saat 06.15 sıralarında L.B isimli şahıs evlenmek amacıyla yine aynı köyden S.Y isimli şahıs ile kaçtığı, S.Y ve L.B'ı a ulaşılamadığı, nerde olduklarının tespit edilemediği, ailenin S.Y 'ın kızları L.B'ı zorla kaçırıldığını beyan ettikleri tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak Kars Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyaka'da Tehdit;
Akyaka ilçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde; 14 Eylül 2017 günü saat 08.45 sıralarında. M.T. isimli şahsın V.Y isimli şahsı aralarında hayvan otlatma meselsei nedeniyle çıkan tartışma neticesinde tehdit ettiği tespit edilmiştir. Kars Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda tahkikata  başlanılmıştır.
 
Selim'de Okul Hırsızlığı;
Selim ilçe J.K.lığı bölgesinde; 14 Eylül 2017 günü saat 10.30 sıralarında, Z.K isimli şahıs J.Krk K.lığına müracatta bulunarak; İlöğretim Okulunun kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından 05 Eylül 2017 tarihinde giriklerek odanın içerisinde bulunan muhtelif eşyalarının dağıtılmış olduğunu, odadaki pencerenin korkuluğunun yerinden sökülmüş olduğunu beyan etmiştir. Olay ile ilgili olarak Selim Nöb. C. savcısına bilgi verilmiş,talimatı doğrultusunda adli tahkikat başlatılmıştır. Sarılamış olay yeri inceleme timi çağrılarak olay mahalinde inceleme yapılmıştır. Olayın şüpeli veya şüphelilerinin kimlik tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.
 
Merkez T Tipi KCİK'da Yakalama;
Merkez T Tipi KCİK'nda; 14 Eylül 20017 günü saat 10.40 sıralarında, ziyarete gelen T.A'nın yapılan sorgusunda yakalama kararıyla arandığının tespit edilmesi üzerine şahıs adli işlemlerinin yapılması için Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.
 
Kağızman Trafik Kazası Neticesinde Taksirle yaralama; (J.trf.blg.)
Kağızman ilçe J.Klığı sorumluluk bölgesinde 14 Eylül 2017 günü saat 17.00 sıralarında, İ.A'nın kullandığı 75......... plakalı aracı ile seyir halinde direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada O.A. yaralanmıştır ve Kağızman Devlet Hastanesinde yapılan muayene ve tedavi sonucu taburcu edilmiştir.Meydana gelen olay ile ilgili olarak Kağızman Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlanmıştır.
 
Kağızman'da Silahla Ateş Etme;
Kağızman İlçe J.Klığı bölgesinde; 12 Eylül 2017 günü saat 21.00 sıralarında F.A ve F.A isimli şahıslar aralarında daha önceden husumet bulunan S.A ve E.A isimli şahısların evine tabanca ile ateş etmişlerdir. Meydana gelen olay ile ilgili olarak Kağızman Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda olayda kullanılan (2) tabancaya el konulmuştur. Olay şüpelileri olan F.A ve F.A göz altına alınmıştır.
 
Kağızman'da Kamu Görevlisine Hakaret;
Kağızman ilçe J.Klığı sorumluluk bölgesinde; 14 Eylül 2017 günü saat 14.00 sıralarında il.e J.Klığı Mrk.J.Krk.K lığı emrine görevli silah ile ateş etme olayı ile ilgili olarak araştırma ve inceleme yapan C.C'a olaya taraf kişilerin akrabası olan H.A isimli şahıs hakaret ederek ardından tehdit etmiştir. Konu ile ilgli olarak Kağızman Cumhuriyrt Savcısına bilgi verilmiştir ve alınan talimat doğrultusunda H.A. gözaltına alınarak tahkikata başlanmıştır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.