ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Ekim 2017 12:43

Kars'ta Asayiş Uygulaması!

Kars'ta Asayiş Uygulaması!
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik, K.O.M., Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı personellerin ortak katılımı ile asayiş uygulaması yapıldı.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik, K.O.M., Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüğüne bağlı personellerin ortak katılımı ile 23.10.2017 günü Saat.08.00-10.00 saatleri arasında Vali Atak Bulvarı üzerinde bulunan Hayvan Pazarı, Saman Pazarı ve şehrin giriş ve çıkışlarında Asayiş uygulaması yapıldı.

Uygulama neticesinde;

  *   796 şahıs sorgulanmış,

  *   Basit Yaralama Suçundan Aranması olan bir şahıs yakalanmış,

  *   Bir şahsın üzerinden Baredda marka faturasız kuru sıkı tabanca ile bu tabancaya ait 15 fişek elde edilmiş, şahsa 982 TL idari para cezası uygulanmıştır.

  *   197 Araç Sorgulanmış,

  *   8.922 TL para cezası uygulanmış,

  *   3 Araç trafikten Men edilmiştir.

Emnietten yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.