KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 07 Eylül 2017 20:27

Kars'ta Açılışı Yapılan Kahve Evi Bu Gün Kapandı

Kars'ta Açılışı Yapılan Kahve Evi Bu Gün Kapandı
Kars Valiliği tarafından dün Bakan Ahmet Arslan'a açılışı yaptırılan Kalem Kitap Kahve Evi bugün yeniden kapatıldı.

Kars Olay- (Özel Haber ) Kars Valiliği tarafından Evliya Camii yanında bulunan tarihi yapının restorasyonu yaptırılmış ve atıl haldeki yapı Kars halkına Kalem Kitap Kahve Evi olarak hazırlanmış, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın dün ki Kars programında Bakan Arslan ve beraberindeki heyetle birlikte açılışı gerçekleştirilerek Kars Halkının hizmetine sunulmuştu.

Basın aracılığıyla açılışının yapıldığı bilgisi tüm Kars Halkıyla paylaşılan Kalem Kitap Kahve Evi'ni merak eden yerli ve yabancı vatandaşlar ziyaret etmek için geldikleri mekanda bir şok yaşadılar.

Ziyaret etmek istedikleri Kalem Kitap Kahve Evi'nin kapısını kapalı gören vatandaşlar dün açılışı yapılan ve bugün kapalı olduğu görülen kültür merkezi için şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Kalem Kitap Kahve Evi'ne gelip kapısının kapalı olduğunu gören vatandaşlar; "İstanbul'dan Kars'a gezmek üzere gelen vatandaşlar, dün haberlerde gördük Kars'ta böyle bir yerin açıldığını gördük ve ziyaret etmek istedik ama gördüğünüz gibi kapı kapalı, sadece gösteriş için mi yapıldı açılışı? keşke böyle olmasaydı." ifadelerini kullandılar.
Dün Bakan Ahmet Arslan tarafından açılışı yapılan Kalem Kitap Kahve Evi'nin ise yerli ve yabancı çok sayıda vatandaşın kapıdan döndüğü görüldü.
 
Kars Valiliği Açıklaması;
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Lojistik Merkezi'ndeki incelemelerinin ardından Valimiz Sayın Rahmi Doğan'ı makamında ziyaret etti. 
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Sayın Valimiz, daha sonra Kars Tren Garı'nda incelemelerde bulunmalarının ardından Faikbey Caddesi'nde devam eden kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde incelediler. 
 
Kars Tren Garı'ndan Valiliğimiz tarafından oluşturularak halkımızın hizmetine sunulan Kalem Kitap Kahve Evi'nde incelemelerde bulunarak açılışını gerçekleştirdiler. 
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'taki programlarının ardından havayoluyla Ankara'ya hareket etti.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.