KARS Haber Girişi : 02 Haziran 2018 01:38

Kars'ta 72 Kişi Zehirlendi!

Kars'ta 72 Kişi Zehirlendi!
Kars'ta yedikleri iftar yemeğinden zehirlenen 72 kişi kent merkezinde bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kars Olay- Kars'ta yedikleri iftar yemeğinden zehirlenen 72 kişi kent merkezinde bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Karsın Sarıkamış İlçesinde Karakurt Barajı Şantiyesi'nde çalışan işçiler yedikleri iftar yemeğinden zehirlendi. Yemeği yiyen işçilerde halsizlik, kusma, mide bulantısı ve istifra gibi rahatsızlıkların baş göstermesi üzerine önce Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da Kars'ta bulunan Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.
Şantiyede yedikleri iftar yemeği nedeni ile rahatsızlanan 72 işçinin sağlık tedavileri ve kontrolleri devam ederken hayati tehlikelerinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.
72 işçinin zehirlenmesine yol açan yemek menüsünde etli bezelye, salçalı pilav, sebzeli çorba, tavuk döner olduğu ve hastanede yapılan müdahaleler ve testlerde gıda zehirlenmesi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili polis ve jandarma ekipleri soruşturma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.