ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Ocak 2018 14:06

Kars'ta 2 Cinayetin Katil Zanlısı Tutuklandı

Kars'ta 2 Cinayetin Katil Zanlısı Tutuklandı
Kars’ta 1’i yabancı uyruklu kadın 2 kişinin öldürülmesi, 5 kişinin de yaralanması olaylarına karıştığı iddiasıyla yılbaşında eğlenirken gözaltına alınan zanlı mahkeme kararıyla tutuklandı.

Kars Olay-Kars- Ardahan Karayolu üzerinde yer alan bir eğlence merkezinin önünde, 5 Temmuz 2017’de Bünyamin Üreyil’in öldürüldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavga ile aynı güzergahtaki bir başka eğlence merkezindeki otel odasında, Kasım 2017'de Azerbaycan uyruklu Aydan B'nin tabancayla öldürülmesi olayına karıştığı belirtilen Serkan Ç, polis ekiplerince takibe alındı.

Yılbaşı eğlencesi için aynı bölgede bulunan ve her iki olayın yaşandığı eğlence merkezlerine de yakın olan ayrı bir eğlence mekanına gelen Serkan Ç'in yakalanması için Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ile Özel Harekat timlerince operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda üzerinde 1 tabanca, 14 mermi ve bir miktar metamfetamin ile yakalanan Serkan Ç, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.