SPOR Haber Girişi : 18 Ekim 2017 19:51

Karsspor'u Yalnız Sırtlayan Adam Konuştu

Karsspor'u Yalnız Sırtlayan Adam Konuştu
Kars36 Spor Kulüp Başkanı İşadamı Muharrem Yıldız, Vali Rahmi Doğan’ın “Kars36 Spor’a Destek Gecesi’ne katılım olmamasına üzüldüğünü söyledi. “Aslında kafamda çok şey vardı. Hayallerim vardı. Ama şu an söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yutkundum kaldım” diy

Kars Olay-Başkan Yıldız, Vali Rahmi Doğan’ın, Karsspor için verdiği destek ve mücadelesindeki yürekliğinin takdire şayan olduğunu, özellikle de bu etkinliği Vali Doğan’ın düzenlemesine rağmen kimsenin katılmamasını anlayamadığını da kaydetti. Vali Doğan adına da üzüldüğünü ifade eden Başkan Yıldız, “Tabi ki sayın valimde çok hayal kırıklığına uğradı, bizde, kıymetli protokolde. Çünkü bizim hemşehrilerimiz vafalıydı. Hakikaten iline sahip çıkandı. Kendi öz değerlerine sahip çıkandı. Kendi şehrini temsil eden, kendi şehrinin ismini duyurmak adına gençlere spor yaparak ayakta tutan bir kulübe sahip çıkmalarıyla alakalı bir katkı gecesiydi ama bu katkı gecesinde sayısı 20’yu bulan esnaf hemşehrimiz var. Bu üzücü tabi ki. Çünkü  sayın valimize, belediye başkanımıza, kıymetli protokole anlattık. Desteksiz kaldığımızı da anlattık.”

KARS İÇİN, KARSSPOR İÇİN GEREKİRSE SİMİT SATARIM 
Bu yolda yalnız kaldığını anlatan Yıldız, “Tek başına bir adama bu kadar yük yüklenirse bu yük ağır gelir. 3 yılı geçti ama bu yıl dayanamıyoruz. Türkiye piyasasının da kötü olduğu bu ortamda tamamen nakitle dönen 2.5 milyonluk bir bütçeyi bir hemşehrinizden bunu da beklemeniz şu anlama gelir; samimi olarak söylüyorum ben sizin evladınızım kardeşinizim; Muharrem Yıldız’ı iflas ettirirsiniz. Bundan da çok mutlu olursanız seve seve varım. Bizde gider simit satarız. Hakikaten öyle bir duruma geldik. Bal ligine çıkmışız, iyi bir hamle yakalamışız, turları geçmeye gayret ediyoruz. boyumuz kilomuz çok kısa ve hafif olmasına rağmen dev takımlarla mücadele eden bir ekip var. Ve kıt kanaat imkanlarla kurmuşuz. O çocukların çok az paralarını ödemişiz bir kısım paralarını ödeyememişiz. Her seferinde ‘iyi olur arkadaşlar, kıymetli hemşehrilerimiz arkamızda olacaklar. Kaynaklar aktarılacak bir şekilde yardımlaşacağız size o vaad ettiğimiz paralarınız ödenecek’ ümidiyle bu takım halen mücadele ediyor. Belki biz inançlı samimi hakikaten bir aile takımı oluşturmuş olmasaydık belki kulüp bugün dağılmış olurdu.” şeklinde konuştu.

KARS36 YAZ 7979’A GELEN 400 MESAJIN 80’İ ONAYLANMIŞ
Yıldız daha sonra şunları söyledi:

“Çünkü; başlayalı 2.5 ay olmuş daha biz yüzde 15’lik nakit paralarını ödeyebilmişiz. Maç başları ve primleri de hala duruyor. Ne yapacağız peki? Şaşırıp kalmışız. Bugün bu salondaki ortamı gördükten sonra da mesaj sistemiyle sosyal medyadan dilimizin döndüğü kadarıyla her taraftan yaymamıza rağmen 400 hemşehrimiz mesaj göndermiş ama o 400 hemşehrimizin geri dönüşünü 80 tanesi onaylamış. Diğerleri onaylamamış. İşte bunları yaşarken şok olup duruyoruz. Yani bir mesajla katkı sağlayabilecek imkanı var onu da yapmıyor. Bir çok hemşehrimiz bu şehirden para kazanıyorlar bu şehrin insanları ama geri dönüşü yok. Ne yapalım. Yani çok hazırlanmıştım. İleriye dönük çok şey söyleyecektim, kafamda çok şey vardı ama yutkundum konuşamıyorum. Çünkü artık bu salondaki bu toplantı hakikaten hayal kurmamı bile gerilere attı. Sayın valime çok teşekkür ediyorum. Sizin hakikaten ne kadar bize sahip çıkmak istediğinizi, Karssporu bir yere taşımanın ne kadar önemli olduğunu, bir sporla şehrin ne kadar tanınabildiğini her zaman söylediniz ve bugün bunu ispat ettiniz. Size minnettarız çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. İnşallah güzel günler olacaktır. Tekrar saygılar sunuyorum. Bütün gelenler için de hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.” – KAFKAS HABER AJANSI – ÖZEL HABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.