KARS Haber Girişi : 20 Nisan 2020 14:10

Karslılar Koronavirüs'e Kafa Tutuyor!

Karslılar Koronavirüs'e Kafa Tutuyor!
Kars'ta vatandaşlar tedbir uygulamalarında sınıfta kaldı.

Kars Olay-Kars'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı caddeler araç trafiğine kapatıldığı üçüncü gününde vatandaşlar cadde ve sokakları doldurdu. Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla alınan tedbirler kapsamında sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve gereksiz sokağa çıkışların önlenmesi amacıyla kararlar alındı.  Bu kapsamda, Faikbey Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi trafiğe kapatılırken Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'nden Şehit Yusuf Bey Caddesi istikametine doğru sağa dönüşlere geçici olarak izin verilmiyor. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Faikbey ve Kazımpaşa caddelerinin girişlerine demir bariyerlerle kapatarak araç trafiğine kapattı. Ancak alınan tedbirler kapsamında yasaklanan caddeler dışına açık olan cadde ve sokaklar araç ve vatandaşların yoğunluğu ile dolup taştı.

 

Kazımpaşa caddesinde yaşanan vatandaş yoğunluğu sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı dikkat çekerken açık olan caddelerde ise araç trafiği adeta hayatı durma noktasına getirdi.

 

Kaynak: Kars Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sevemedim seni 3 k 21 Nisan 2020 00:58

    Hiç şaşırmadım.