KARS Haber Girişi : 17 Haziran 2021 14:27

Karslı Korkmaz'dan maaş alan 12 gazeteci kim?

Karslı Korkmaz'dan maaş alan 12 gazeteci kim?
Canlı yayında konuşan Murat Ağırel, Sezgin Baran Korkmaz'dan 12 gazetecinin maaş aldığını açıkladı. Maaş alanların kimler olduğu ve Karslı gazeteci olup olmadığı merak ediliyor!

Kars Olay-  Gazeteci, yazar Murat Ağırel, gazetecilerle ilgili canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

 

Ağırel, SBK Holding’in kara para aklama suçu nedeniyle yurtdışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’ın ses kaydında 12 gazetecinin adını verdiğini söyledi. Ağırel, 12 ismin maaşa bağlandığını ileri sürdü. Halk TV canlı yayınında konuşan Murat Ağırel, “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş.” dedi.

 

 

Emre Olur ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sezgin Baran Korkmaz hangi gazetecilere bilgisayar dağıttığını da açıklamalıdır." İfadelerini kullandı.

 

SBK'nın maaş verdiği Karslı bir gazetecei olup olmadığı  merak edilen konular arsında! 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 20 Haziran 2021 10:04

    Sezgin baran korkmaz çocukluğundan beri öyle biriydi adam yedisinde neyse yetmişindede odur. Karsın gururu bu yollarla olacaksam bir kuru ekmeğimle helalimle yaşarım o bana dünyalardır