KARS Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 23:24

Kars'ın Yeni Tugay Komutanı Özgür Nuhut

Kars'ın Yeni Tugay Komutanı  Özgür Nuhut
Yüksek Askeri Şura’nın 02 Ağustos 2018 tarihinde yapılan toplantısında alınan kararlar neticesinde Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Özgür Nuhut görevi düzenlenen törenle Tuğgeneral Turan İnan’dan devraldı.

Kars Olay-14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında gerçekleşen törene, Vali Rahmi Doğan, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kırklareli 55. Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Bedel, davetliler ve askeri erkan katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan tören, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının tarihçesinin okunması ve Tuğgeneral Özgür Nuhut’un özgeçmişi ile atama emrinin okuması ile devam etti.

Devir teslim töreni, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı sancağının tören alanına gelmesinin ardından yapılan devir teslim ve tören birliklerinin geçişi ile sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.