SPOR Haber Girişi : 05 Kasım 2017 00:17

Kars36Spor'a Bir Darbede Aras Edaş'dan

Kars36Spor'a Bir Darbede Aras Edaş'dan
Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Altınordu’yu yenerek adını 5. tura yazdıran Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi Kars 36 Spor tesislerinin, yarın çekilecek kura öncesi icra nedeniyle elektriği kesildi.

Kars Olay-Hem kupada hem ligde başarılı bir sezon geçiren Kars 36 Spor, 2014’ün Aralık ayı ile 2015’in Nisan ayı arasındaki 15 bin 600 lira icra borcu nedeniyle engellemelerle karşı karıya kalıyor. Bu sabah saatlerinde Kars36 Spor’un Ali Faffar Okkan tesislerine gelen ARAS EDAŞ ekipleri elektrikleri kesti. Antrenmana hazırlanan futbolcular ile yarın çekilcek Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kuralarını heyecanla bekleyen kulüp başkanı ve teknik heyeti şaşkına çevirdi. Sürekli engellemelerle karşı karşıya kalan bundan önce de benzer durumları sıkça yaşayan Kars36 Spor’un bugün de eektriklerinin kesilmesi takımda büyük bir üzüntüyle karşılandı Elektrik kesintisi nedeniyle antrenmana çıkamayan futbolcular sorunun giderilmesini isteyerek takıma ve sorunlarına sahip çıkılmasını sadece Kulüp Başkanı Muharrem yıldız’a yüklenilmemesini istediler.

Takım kaptanlarından Aykut Demirdelen, elektrik kesintisi nedeniyle antrenmanlarının iptal olduğunu söyleyerek, “Ağlanacak halimize gülüyoruz” dedi ve  “Antrenmanımız iptal oldu sebebi elektriğin olmaması. Elektiriğin olmamasıyla birlikte suyun olmaması gönül ister ki yarın çekilecek kurada her zaman söylediğimiz gibi büyük takımları bekliyoruz derken biz antrenmana çıkamıyoruz. Neden bu takıma sahip çıkılmıyor. Elektrikleri kesip kaçmışlar göremedik bile. Elektrikler kesilince sularımız akmıyor, su olmayıca ihtiyaç gidermeye petrole gidiyoruz. İnsan bu durumlara üzülüyor. Yarın kuramız çekilecek Süper Lig takımlarından bir Kars’a gelecek. Hafta sonu maçımız var antrenmana çıkamıyoruz. Bu durumu takıma yansıtmamaya çalışıyoruz ama bu da bir yere kadar. Bu kadar başarının olduğu, çabanın olduğu bir yerde takımın sahipsiz olması üzücü bir durum.” şeklinde konuştu.

Futbolculardan Yusuf Tansel de olumsuzlukları takımı etkilediğini belirterek, “Bu olumsuzlukların yaşanması tabi üzücü. Sabahtan beri elektrik, su yok, idmanda olmamız gerekirken şuanda tesisteyiz. Hafta sonu maçımız var ona hazırlanmamız lazım, odaklanmamız lazım ama olumsuzluklar yaşandığı sürece moral motive sıfıra iniyor.” diye konuştu.

Takımın Mali uyruklu forvet futbolcusu Bouna Kante ise garip bir durum yaşadıklarını ifade ederek, “Şimdi burada sıkıntı elektrik, su. idman iptal, idman yok.” dedi.

Burak Can Akıncı da “Elektrik gelmese mum ışığında uyuyacağız” dedi.

Bu sırada teknik heyet Vali Rahmi Doğan ile görüştü ve icra kaldırılarak yeniden taksitlendirme yapıldıktan sonra elektrikler akşam saatlerinde yenden verildi.

Bölgesel Amatör Ligi 3. grupta yer alan Kars36 Spor bir maç eksiğiyle 10 puanla 5. sırada yer alıyor. Kars 36 Spor ayrıca, Ziraat Türkiye Kupasında da ilk turunda Iğdır Arasspor, ikinci turda Muşspor’u eledikten sonra 3. turda TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor Baltok ile yine 4. turda TFF 1. Lig ekibi Altınordu’yu saf dışı bırakarak 5’inci tura yükseldi. - KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.