KARS Haber Girişi : 10 Aralık 2019 23:44

Kars Valisi Türker Öksüz'den Halk Günü Toplantısı

Kars Valisi Türker Öksüz'den Halk Günü Toplantısı
Kars Valisi Türker Öksüz göreve günden geldiğinden beridir her zaman devlet terbiyesi ile hareket ederek, herkese eşit mesafede davranıyor. Toplum içinde her zaman samimiyete önem vererek, halk günleri toplantılarına devam ediyor.

Kars Olay- Kars Valisi Türker Öksüz Kars'a geldiği ilk gün açıkladığı “Valiliğimizin kapısının bütün vatandaşlarımıza açık olduğunu burada ifade etmek isterim. Bizim anlayışımız fakir fukarayı, garip gurebayı Cenab-ı Hakk’ın emaneti kabul eden bir anlayıştır." açıklamasının yönünde hareket etmeye devam ediyor. Bu yönde de ilk gün dediği gibi Kars Valiliği'nin kapısını bütün Karslılara açarak halk günleri düzenleyip vatandaşların sorun ve taleplerini belirli periyotlarda dinliyor.

Vali Türker Öksüz, vatandaşları makamında ağırlayarak, vatandaşlarla görüşüp sorun ve taleplerini dinledikten sonra, dile getirilen sorun ve taleplerinin çözülmesi için ilgili kurumlara talimat veriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.