KARS Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 23:14

Kars Valisi Rahmi Doğan'dan 1 Mayıs Mesajı

Kars Valisi Rahmi Doğan'dan 1 Mayıs Mesajı
Kars Valisi Rahmi Doğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kars Olay- Kars Valisi Rahmi Doğan  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bugün ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın terlerine duyulan saygının ifadesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’dür.  
 
Emeğin, alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.
 
Üretimin ana unsuru olan insan emeğine gerekli kıymetin verilmesi hem insani bir sorumluluk, hem de uygarlığın bir göstergesidir. 
 
İşçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz olan Devletimiz bu amaçla son yıllarda işçilerimizin haklarının gözetilip korunması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve iş güvencesi konularında çok önemli çalışmalar yaparak; işçiye, emeğe ve dayanışmaya verdiği değeri ortaya koymuştur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle güçlü Türkiye’mizin inşasında alın teri dökerek emek sarf eden tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; çalışma hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.