KARS Haber Girişi : 16 Ağustos 2019 11:43

Kars Valiliği O Bayrak İçin Harekete Geçti!

Kars Valiliği O Bayrak İçin Harekete Geçti!
Kars Olay Gazetesinin "Gazi Kars'a Yakışmayan Görüntü!" başlıklı haberinden sonra Valilik ve Özel İdare harekete geçerek rengi solmuş Türk Bayrağını yeniden eski rengine gelmesi için çalışma başlattı.

Kars Olay-Kars’ta Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) konağının yanındaki parkta bulunan rengi solmuş dev Türk bayrağı, gelen tepkiler üzerine Vali Türker Öksüz’ün talimatıyla restore edildi.

 

Faikbey Caddesi üzerinde Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) konağının yanındaki parkta bulunan ve güneş ışınları nedeniyle solan dev Türk bayrağı, Kars Valilisi Türker Öksüz‘ün talimatıyla İl Özel İdaresi tarafından restore edildi. Bayrağın güneş ışınlarından tekrar etkilenmemesi için de özel bir boya kullanıldı.

 

Sosyal medyada büyük tepki toplamıştı:
Güneş ışınları nedeniyle turuncuya dönen Türk bayrağını gören vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak bayrağın değiştirilmesini talep etmişlerdi. Bir vatandaş sosyal medya üzerinden bayrağın içler acısı halini paylaşarak şu notu düşmüştü; “Kars’ın en işlek yerine her gün binlerce insanın geçerken gördüğü Türk bayrağının rengi turuncuya dönmüş kimin umurunda. Eğer ilgililer yenisiyle değiştirmeyeceklerse söylesinler biz değiştiririz”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.