ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Haziran 2020 13:10

Kars'taki Cinayeti Müge Anlı Çözecek!

Kars'taki Cinayeti Müge Anlı Çözecek!
Kars'ta 10 yıl önce işlenen Hatice Özkoçak cinayeti Müge Anlı programıyla gündeme geldi.

Kars Olay-Kars'ta başını vurarak öldüğünü zannettiği annesinin cinayete kurban gittiğini öğrenen Ayşegül Özkaçak’ın Müge Anlı ve ekibine başvurmasıyla ortaya çıkan cinayetle ilgili her gün yeni bir detay öğreniliyor. Peki, Müge Anlı’ya konu olan Hatice Özkoçak kimdir? Hatice Özkoçak cinayetinin katili bulundu mu?

 

10 yıldır annesinin başını vurarak öldüğünü zanneden Ayşegül Özkaçak, 4 ay önce kendisinden saklanan otopsi raporunda yazılanları öğrenince atv'nin başarılı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Ayşegül Özkaçak annesinin cinayetinde altın meselesi yüzünden sorun yaşadığı iddia edildi.

 

Hatice Özkaçak'ın cinayetini çocukları biliyor muydu?
Dört kardeşinin de cinayet hakkında bilgi sahibi olduklarını öne sürdü. Yayına katılan kardeşi Ayşegül Özkaçak'ın da annelerinin ölüm sebebini önceden bildiğini söyledi. Merhume Hatice Özkaçak'ın kızlarından Nargül Özkaçak'ın da gerçekleri bildiği ancak olayı örtbas ettiği iddiası canlı yayına taşındı.

 

Cinayeti Kim işledi?
Gizemli cinayette iddiaların ardı arkası kesilmedi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Hatice Özkaçak'ın bulunan defineden pay istediği için öldürülmüş olabileceği iddiası ile ilgili araştırmalarını derinleştiriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.