KARS Haber Girişi : 01 Ocak 2019 15:35

Kars'ta Yeni Yıla Görev Başında Girdiler

Kars'ta Yeni Yıla Görev Başında Girdiler
Kars Valisi Türker Öksüz yeni yıla görev başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek girdi.

Kars Olay- 2019 yılına sayılı saatler kala Kars Valisi Türker Öksüz, kentte görev başında olan kamu çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Vali Öksüz'e Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç'ta eşlik etti.

 

Vali Öksüz önce Kazımpaşa Polis Merkez Amirliği'ne giderek burada görevli polislerle bir araya geldi. Öksüz burada yaptığı açıklamada; "2018 yılını geride bırakıyoruz, 2019 yılının öncelikle ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı bir yıl olmasını diliyorum. 2018 yılı çok önemli gelişmelerle geride kaldı. 2018 yılında ülke ve millet olarak büyük sıkıntılardan da geçtik. Ama Allah'a şükürler olsun terör başta olmak üzere asayiş olayları, uyuşturucu gibi olaylara hep birlikte ülke olarak emniyet ve jandarmamızla birlikte hep birlikte bu mücadeleyi vererek bu sıkıntıları geride bıraktık. 2019 yılının ülkemiz ve Kars'ta yaşayan vatandaşlarımız için güvenli, huzurlu ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum." dedi.

 

Vali Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Alay Komutanı Osman Kılıç daha sonra kentte huzur ve asayiş için görev başında olan emniyet ve jandarma personellerini uygulama noktalarında ziyaret etti, ziyarette görevli personellere tatlı ve sıcak çay ikramında bulunuldu. Daha sonra ise Özel Haraket Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kümbetli Jandarma Karakol Komutanlığı, 112 Acil Servsi, AFAD, GAMER ve karayollarında yol açma ve tuzlama çalışması yapan Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü kar timlerini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.