KARS Haber Girişi : 05 Mayıs 2020 15:48

Kars'ta Vefa’lılar Görev Başında!

Kars'ta Vefa’lılar Görev Başında!
İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların dışarıya çıkışlarını yasaklamasının ardından Kars'ta Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri vatandaşların ihtiyaçlarını Ramazan ayında da karşılıyor.

Kars Olay-Yeni tip Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşların, her türlü ihtiyaçları Kars'ta Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından sağlanıyor.

 

Vefa Sosyal Destek Grubu, ikametlerinden dışarı çıkamayacak olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların her türlü yardım ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için görevine Ramazan ayında da devam ediyor.

 

Kars Valiliği'nin Resmi Twitter Hesabından Yapılan Paylaşımda: "Her zaman olduğu gibi yaşadığımız bu sıkıntılı salgın günlerinde de Ramazan ayının bereketiyle vatandaşlarımızın yanındayız.

Vefa Sosyal Destek Grubumuz, Valiliğimiz, STK'lar ve hayırseverler tarafından temin edilen gıda kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırıyor." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.