ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Ağustos 2019 00:22

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 02-06 Ağustos 2019 tarihleri arasında sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan 3 ayrı çalışmada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kars Olay-M.T. ,E.A., Y.E.K. ve U.B. isimli şahısların üst, ev ve araç aramalarında; toplamda 35,4 gr uyuşturucu madde, uyuşturucu madde kullanımı amacı ile kullanılan tütün sarma kâğıdı ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı,  54 adet uyuşturucu maddelerin ticaretinde kullanılan kilitli poşet ele geçirildi.

Konu ile alakalı olarak M.T. isimli şahıs hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli işlem yapılarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.A, Y.E.K. ve U.B. isimli şahıslar hakkında TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğü olarak, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.