ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Temmuz 2019 13:31

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu
Kars’ta iki farklı araç içerisinde bulunan şahısların üzerinden toplam 3,14 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kars Olay-Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanan, tacirliğini yapan şahısların engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Yapılan çalışmalarda bir şahsın üst aramasından toplam 0,61 gr uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
Yine RR-*-** yabancı plakalı araçta ve araç sürücüsünün üst aramasından toplam 2,53 gr uyuşturucu madde,  1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 27 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Konu ile alakalı olarak şahıslar hakkında TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) suçu kapsamında adli işlemleri yapılarak ikmalen Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.