KARS Haber Girişi : 19 Ocak 2019 18:02

Kars'ta Türk Kızılay Şubesi Yeniden Kuruldu

Kars'ta Türk Kızılay Şubesi Yeniden Kuruldu
Kars Kızılay Şube Başkanlığı yeni yönetimi ile yeniden Kars halkına hizmet için göreve başladı.

Kars Olay-Bir yıl önce kapatılan Kars Kızılay Şube başkanlığı Kızılay Genel Merkezi tarafından oluşturulan yeni yönetimi ile bugün basın mensuplarına tanıtım toplantısında bir araya geldi. Kızılay Kars Şube Başkanı olarak atanan Sıddık Demir ve Kızılay gönüllüleri bir otelin toplantı salonunda tanıtım toplantısı ve Kan bağışının önemi hakkında bilgi sunumu gerçekleştirildi. 

Kızılay Kars Şube Başkanı olarak atanan Sıddık Demir artık karsta 300 bin Kızılay gönüllüsü var ve bundan sonra Kars Kızılay Şubesi olarak her yerde hizmette bizi Kars halkı yakinen görecektir. Demir bir odaya kapanıp oturmayacağız ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşıp onların sorunlarına deva olacağız ilimizde düzenlenen organizasyonlarda Sarıkamış Şehitlerini anma programında olduğu gibi her an hazır olacağız Kan Bağışı merkezimizde Halkımızın ve Ülkemizin Kan ihtiyacını karşılamak için halkımızı kan bağışına davet edeceğiz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.