ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Mart 2019 21:04

Kars'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kars'ta bugün üniversite yolunda meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç elektrik direğine çarptı kazada 2 kişi yaralandı.

Kars Olay- Edinilen bilgiye göre bugün Şehitler Mahallesi Ahmet Arslan Bulvarı üzerinden Kafkas Üniversitesi istikametine gitmekte olan 25 DS 318 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı.

 

Kontrolden çıkan araç yaya kaldırımında bulunan aydınlatma ve elektrik direğine çarparak durabildi. Kazayı gören çevre sakinleri durumu 112 ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen ekipler araç içerisinde bulunan ve hafif şekilde yaralanan sürücü ve yolcuyu ilk müdahalesini yaparak ambulansla Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne kaldırdı.

 

Kaza yerine gelen polis ekipleri gerekli inceleme çalışmasını yaptıktan sonra hasar gören araç çekici ile yoldan kaldırılarak cadde trafiğe açıldı. Kazada yaralananlardan birisinin burnunda kırık oluştuğu diğerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.